Prije nego što rezervirate putovanje s Nepal Hiking Pvt. Ltd obvezno je prihvatiti sljedeće uvjete i odredbe koje definiraju ugovor između Vas i Nepal Hiking Pvt. Ltd.

REZERVACIJA I PLAĆANJE

Nakon što ste se prijavili za putovanje, dobit ćete predračun u iznosu od 20% ukupnog troška putovanja koje je potrebno uplatiti odmah kako biste rezervirali svoje mjesto.

Iznos uplaćen za rezervaciju putovanja je nepovratan, osim u slučaju otkazivanja s naše strane (o uvjetima i razlozima vidjeti dolje).

Ostalih 80% plaća se po dolasku u Nepal službenom predstavniku agencije Nepal Hiking Pvt. Ltd. (najčešće je to osoba koja će vas dočekati na aerodromu i vaš vodič tijekom putovanja).

Sve navedene cijene putovanja odnose se na gotovinsko plaćanje, a u slučaju plaćanja kreditnom karticom ili PayPalom iskazane cijene se uvećavaju za 4 %.

OTKAZIVANJE PUTOVANJA

U slučaju otkazivanja putovanja morate obavijestiti mailom ili telefonom. U tom slučaju primjenjivat će se sljedeća pravila otkazivanja:

Nepal Hiking Pvt. Ltd pridržava pravo otkazati ili odbiti vašu rezervaciju zbog nepredviđenih okolnosti kao što su rat, prirodne nepogode poput potresa, lokalnih sukoba, nepovoljnih vremenskih uvjeta itd. U tom slučaju, ponudit ćemo vam alternativno putovanje sličnog standarda. U slučaju da alternativno putovanje ne odgovara vašem interesu, vratit ćemo vam iznos uplaćen za rezervaciju putovanja umanjen za troškove bankovnih transakcija.

Ako ne možete otputovati s nama zbog bolesti, uplaćenu akontaciju možete iskoristiti za neko drugo putovanje u roku od godinu dana ukoliko nam dostavite važeću liječničku dokumentaciju.

Nepal Hiking Pvt. Ltd ne preuzima odgovornost za kašnjenje ili otkazivanje avionskih letova uslijed loših vremenskih uvjeta, blokada cesta, klizišta, štrajka. Svi troškovi nastali tijekom tog razdoblja bit će vaša odgovornost.

ODGOVORNOST PUTNIKA

Vaša je odgovornost osigurati sebi važeću putovnicu i sve potrebne vize, dozvolu ili putno osiguranje za odabrano putovanje. Nepal Hiking Pvt. Ltd neće biti odgovoran za bilo kakve probleme, kašnjenja ili odbijanja ulaska u slučaju da nemate važećih putnih isprava.

Vaša je odgovornost da slijedite zakone i propise zemalja koje ste posjetili. U slučaju kršenja zakona i propisa Nepal Hiking Pvt. Ltd neće biti odgovorni za bilo kakav povrat, naknadu ili dodatne troškove koji su nastali.

Vaša je odgovornost paziti na svoje stvari. Nepal Hiking Pvt. Ltd ne preuzima odgovornost za bilo kakav gubitak, krađu ili oštećenje vaših stvari.

OSIGURANJE

Nepal Hiking Pvt. Ltd ne osigurava putno osiguranje u vašu turističku turneju. Savjetujemo vam da kupite putno osiguranje koje pokriva troškove liječenja u slučaju nesreće i evakuaciju spašavanja (ako putujete na planinu). Rado ćemo vam pomoći u izboru putnog osiguranja.

Rezervirajte svoje putovanje već danas!

Imate pitanja? Kontaktirajte nas!

 

Želite rezervirati svoje mjesto? Tražite više informacija o putovanju?
Imate drugu ideju i htjeli bi prilagoditi dio putovanja kako bi bolje iskoristili vrijeme i novac s kojim raspolažete?
Želite sami kreirati vlastiti program putovanja?

 

Rado ćemo vam pomoći!
Kontaktirajte nas putem kontakt forme desno ili nam pošaljite mail,
javit ćemo vam se ubrzo!